31 Aralık 2015 Perşembe

Kardan adam

Merhabalar ...

Aralık ayına yakışır bi örgü oldu Kardan Adam :) İnstagramda bi arkadaşımın sayfasında görüp yapmak istedim oda yabancı bi sayfada görmüş ben sayfadan sayfaya dolana dolana en sonunda asıl sahibini buldum oda sağ olsun açıklayıcı bi kaç resim koymuş ufak bi tiyo aldığıma göreee gerisi benim yaratıcılığıma kalmıştı bende başladım örmeye bu ipi örmek gerçekten çok çok zor ama şişle örünce oluyormuş meğer, o kadar kolay oldu ki anlatamam biz ailecek çok sevdik eline alan ayy yumuşacık deyip deyip sevdi şimdi yanına bi kaç arkadaş yapmaz lazım :) Arkadaşıma sözüm var bi dahakine resimleyip onada anlatacağım açıklayıcı ve güzel olursa burdan da paylaşabilirim :D 





Yeni bi ekleme olsun 01/01/2016 kar yağınca şirin kardan adamımda karlala poz vermesemiydi yani :D :D 





5 yorum:

  1. As this year is ending, I wish all the negativity and difficulties also end with this year and 2016 bring success and desired results for you. Happy New Year!!

    YanıtlaSil
  2. Hello! it would be nice if we follow each others blogs and support each other. Let me know when you do and I'll return.

    YanıtlaSil
  3. kızzz tığla degilde şişlemi ordun bunu ? ben hep tığ ile yaptın sanıyordum :) seriyi tamamla bakim bende burda da bu tarz ipler varmı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evettt aynen öyleşişle ördüm tığla örmek mümkün değildi çünkü ... ayrıntılı norlar aldım kız öreriz beraber :D

      Sil