9 Şubat 2015 Pazartesi

K-Pop Chibi

Merhabalar...

Evettt yepyeni bi karakterle karşınızdayım. Bi kaç hafta önce instagramdan gelen bi siparişle bu resmi yapabilirmisiniz dendi ..

K-pop dinleyenler bilir Super junıor diye bi grup üyesi kendidi ismide  Lee Dong Hae , aslında bende yeni tanıdım kendisiyle ilgili çok bi bilgim yok. Benim için çok yeni bi karakter korelilerden alışık olduğum bi görüntü ama amigurumi olarak denemediğim için biraz süre istedim ve sağolsun siparişi veren bayan istediğiniz zaman yapın dedi bende yavaş yavaş yaptım sonuçmu işte burda :)


nasıl benzemişmi :) önemli olan kafa kısmı olduğu için vucudunu düz yapabilirsniz dendiği için sade bi ceket pantalon yaptım . Kargomuz yola çıktı umarım eline alıncada beğenir.

İyi günler......



8 yorum:

  1. Olmami aysem harika oldu minhoda bizi bekler^_^ begenmezmi kiz bayilacak hemde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah minho için seferberlik ilan etcez az kaldı :D :D kurtuluşu yok onun elimizden hehehe

      Sil
  2. çok beğendiğimi ve istediğimi biliyorsun ama fikrimi değiştirdim.. olmamış sök gitsin dicedim de göndermişsin acıdım gıza. adresimi veriyim bana göndersin ben seve seve sökerim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anammm kerime kız bi ilmeğini bile sökmem valla :D :D sanada senin chibini yapcam nihan çizsin ben örerim :D :D :D ortaklaşa olcak anca :D :D

      Sil
    2. Hahahahaha kendimi hazir hissettigimde cizecem ilham gelmiyor yoksa ama fazla uzatmiycam yakin zamanda ^_^

      Sil
  3. Oh is sensational and perfect :) :) Beautifully create :) Pozdrawiam Serdecznie:) :)

    YanıtlaSil