31 Aralık 2015 Perşembe

Kardan adam

Merhabalar ...

Aralık ayına yakışır bi örgü oldu Kardan Adam :) İnstagramda bi arkadaşımın sayfasında görüp yapmak istedim oda yabancı bi sayfada görmüş ben sayfadan sayfaya dolana dolana en sonunda asıl sahibini buldum oda sağ olsun açıklayıcı bi kaç resim koymuş ufak bi tiyo aldığıma göreee gerisi benim yaratıcılığıma kalmıştı bende başladım örmeye bu ipi örmek gerçekten çok çok zor ama şişle örünce oluyormuş meğer, o kadar kolay oldu ki anlatamam biz ailecek çok sevdik eline alan ayy yumuşacık deyip deyip sevdi şimdi yanına bi kaç arkadaş yapmaz lazım :) Arkadaşıma sözüm var bi dahakine resimleyip onada anlatacağım açıklayıcı ve güzel olursa burdan da paylaşabilirim :D 





Yeni bi ekleme olsun 01/01/2016 kar yağınca şirin kardan adamımda karlala poz vermesemiydi yani :D :D 





28 Aralık 2015 Pazartesi

Kalp Kalp

Merhabalar.....

Nasılda kalpler çilekler birikirmiş amanda aman  :) Böyle çok halini ilk defa yapıyorum sanırım 30 kalp 30 çilek mevcut hepside bi kermes için hazırlandı. Umarım kermeste beğenilip alınır yardım yerine ulaşmış olur :)





23 Aralık 2015 Çarşamba

Bere Takımları

Merhabalar...

Malum kış yavaştan gelmeye başladı bende bere takımlarını hazırlamaya başladım son yaptığım bere çok farklı yabancı bir siteden bulmuştuk sipariş olarakta gelince bana da örmek düştü . Atkıyı tamamen bereye uydurdum farklı bi çalışma oldu sanki ne dersiniz .


Buda diğer bere takımım şimşek meqquin  ahhh ahh oğlumla ne çok izlemiştik bi ara sabah akşam aralıksız izledik bende severim kendisini bere modelini nette görünce çok hoşuma gitti oğlumada yapmam lazım bunun sahibi yeni doğan bi bebek güzel günlerde kullansın inşallah :D 





Buda daha önceden ördüğüm ama yayınlamadığım bere resimleri kurcalarken denk geldi buda burda dursun fikir olur :)








22 Aralık 2015 Salı

Tavşan Niki

Merhabalar..






Yine uzun bi ara verdim. Malum yıl sonu işler çok yoğun ama örmüyo değilim ördüklerim çok buraya yazmaya fırsat bulamıyorum. Şimdi gelelim Tavşan Niki 'ye canım arkadaşım Nihan'ın yani amigurumicenneti   nin kendi tasarlayıp ördüğü bu sevimli tavşandan yaptım hemde ikiz bebekler için Deniz & Duru bebeklere şans getirsin inşallah :)