22 Ocak 2014 Çarşamba

Doğaçlamalarım :)

Merhabalar ...

Bunlar yine forumda sevgili Nihan'nın doğaçlama etkinliklerinde yaptıklarım ..

Bu sarı tek gözlü şey Çılgın Hırsızlar Minionlar .

Adını Apaçi Minion Koydum :))



Bu sevimli köpekte yine daha önce Nihan'la beraber doğaçladığımız süs köpeğimizin pembeli hali yine doğaçlama etkinliğinde tarifleri verildi :)



Bu taçlarda şipariş olarak istendi elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım sağolsun eşim silikon tabancasıyla yardımıma yetiştide tam zamanında yetiştirebildim :))

Heheeh bunları tanıdınız artık benim neşeli ayaklarım :)) Bol bol yapıyorum bunlardan ama bu sefer mor renginide denedim fenada olmadı hani ....


20 Ocak 2014 Pazartesi

Sincap

Merhabalar ...

Amigurumitr de sevgili Havva'nın doğaçlama sincap tariflerini bizimle paylaştığı için çookk teşekkür ederiz. Bu güzel sincapları yapmak çok zevkliydi kuyruk kısmı beni fazlasıyla zorlasada elimden geleni yapmaya çalıştım  :) ama en kısa zamanda boş birini başına oturtup tüylendirme işlemini yaptırmak lazım çünkü benim onun başına oturmaya hiç bi zaman vaktim olmucak :))

Bu benim yaptığım :)


Buda Havvanın Orjinal Sincapları :)


Beğenip yapmak isteyenleri forumumuza   bekleriz :)

İyi günler :)

7 Ocak 2014 Salı

Büyük Pepee

Merhabalar ..

Bu ara hiç değişik bişeyler çıkmıyo malesef yine pepee yaptım ama bu sefer büyük versiyon oldu özel istek üzerine örüldü. Ben çok beğendim umarım sahibide beğenir. Tarif için Yasemin Kale 'nin tarifinden yararlandım ufak tefek değişiklik yaptım tabi :) kendisinede teşekkür ederim güzel pepee tarifleri için :)

Bu ay yine AÖF sınavlarım var sınavları atlatayım yeni yeni örgüler gelicek inşallah :)




Bak bunu unutuyodum bide baykuş şapka yaptım Amigurumi Tr  yılbaşı çekilişimiz vardı . Arkadaşım Neslihanın kızı için  ördüm bu baykuş şapkayı güzel günlerde kullansın . Diğer hediyeler için forum sayfası ziyaret edin :)

İyi günler :))